dijous, 25 de febrer del 2016

Symbalejant... 

Hola de nou, avui a l'aula hem après a utilitzar Symbaloo. Potser no n'heu sentit a parlar mai, però symbaloo és un escriptori online amb múltiples usos educatius que és d'allò més útil. Gràcies a symbaloo pots tenir totes les pàgines webs i aplicacions que utilitzes més sovint al teu escriptori, i amb un simple "clic" et dirigeix a la pàgina web que desitges.
Per configurar-te el teu propi symbaloo és molt simple. Només experimentant una mica i mostrant sobretot molta curiositat, pots descobrir com funciona en un tres i no res. Tot i així, us ofereixo un cop de mà adjuntant-vos aquest tutorial, el qual és molt senzill i fàcil de seguir: Tutorial symbaloo.
Font: Symbaloo
Font: Symbaloo
Symbaloo, a part de facilitar-te la teva recerca entre les pàgines web que més utilitzes, symbaloo també et permet afegir webmix sobre el tema que tu més desitgis. Això et serà de gran ajuda a l'hora de descobrir nous recursos, i per als futurs mestres, ens serà molt útil en quant a trobar pàgines webs que ens permetin integrar les TIC a l'aula.       
Espero que us sigui de gran ajuda aquesta nova eina,
A reveure.





                                                                                                                                                                                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada