dilluns, 22 de febrer del 2016


Perduts enmig d'una gran xarxa, a la recerca d'informació

Internet... que ràpid que és dit i que difícil que és trobar-hi informació fiable. Com tots sabem, a Internet hi ha informació per a parar un tren i malgrat que ens pugui semblar molt simple i fàcil, buscar-hi informació no és tan senzill. És clar que buscant-la amb el cercador més utilitzat, Google, n'hi haurà prou per a moltes cerques, però quan necessitem trobar informació més fiable i específica, hem de recórrer a altres cercadors.


Font: Photo Rack
Això és el que ens ha succeït avui a l'aula. La professora ens ha encarregat que busquéssim informació sobre la competència digital necessària que han de tenir els futurs mestres i el grau en què han d'estar familiaritzats amb les noves tecnologies. A primera vista a tots ens ha semblat una tasca molt fàcil, però no ha estat fins al moment en què ens hi hem posat que ens hem adonat de la seva complexitat, i és que a Google, no sempre trobarem tot el que busquem.


És per això que hem anat a la recerca de buscadors especialitzats en educació. La pàgina web de Educación 3.0. ens ha servit de gran ajuda ja que en ella hi hem trobat una llista de cercadors especialitzats en educació que ens ha estat d'allò més útil.


Tot seguit, hem utilitzat buscadors com l'ERIC, el Google Académico,... per tal de realitzar la nostra cerca. Gràcies a això hem aconseguit trobar el què estàvem buscant. És així com voldria compartir amb tots vosaltres els documents que he trobat sobre la competència tecnològica que haurien de tenir els mestres. Les meves troballes són les següents:


La Competència digital i les TAC, Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada