divendres, 1 d’abril del 2016

Viatge natural pel Parc del Castell

En aquest cas els alumnes visitaran el Castell de Montesquiu i hi aniran a passar tot el dia. Aquesta unitat didàctica s’engloba dins de l’àmbit del medi social i natural.

Font: Openphoto
En aquest cas, l’activitat plantejada es tracta de la realització de una excursió al parc, i allà, es durà a terme una gimcana amb diferents parades. Els nens seran agrupats en 7 grups de unes 3 persones aproximadament, i se’ls proporcionarà un iPad a cada grup. L’iPad ha de tenir les següents aplicacions descarregades: Wikiloc, QR, Hangouts i el Kahoot. Mentre els alumnes realitzen l’excursió, cada cert temps toparan amb un fitxa que estarà amagada pel parc. Aquesta fitxa contindrà un codi QR que els conduirà cap a una activitat relacionada amb algun aspecte del temari prèviament treballat a l’aula.

Aquesta unitat didàctica m’ha semblat d’allò més interessant ja que s’ha realitzat la típica gimcana però de una manera molt més innovadora i motivadora per als alumnes. A més, també s’ha integrat la natura en l’activitat, la qual cosa considero que és molt enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada