divendres, 1 d’abril del 2016

Treball en xarxa

Aquesta ha estat una de les unitats didàctiques que m’ha semblat més interessant degut a el fet que utilitzen un parell d’eines tecnològiques innovadores per tal de promoure l’ús de les TIC a l’aula i la motivació dels alumnes envers la tasca. En aquest cas es tracta de una unitat didàctica enfocada perquè es realitzi amb alumnes de 6è de primària.
Primer de tot els alumnes passaran una prova de diagnosi per tal d’esbrinar quins són els seus coneixements previs i de quin nivell parteixen.
Font: Openphoto
En les següents sessions, se’ls agruparà per parelles, se’ls proporcionarà un ordinador per a cada parella i seran els encarregats de buscar la informació necessària sobre una temàtica específica de una de les 4 províncies catalanes. Per exemple: una parella serà l’encarregada de buscar la fauna de la província de Lleida, l’altra s’encarregarà de buscar la flora de Girona, etc. És així com més endavant, gràcies a una eina tecnològica anomenada Animaps, realitzaran un mapa digital.
Finalment, i com a activitat d’avaluació, els alumnes realitzaran un trivial digital gràcies a aplicacions com ara Trivinet o Triviar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada